Ilmastokokous

Meidän Ilmasto2030 – Nuorten ilmastokokous Helsingissä 2.3.2019

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN SIVUN LOPUSSA!

Ahdistaako ilmastonmuutos? Tuntuuko, ettei nuorten ääni kuulu tarpeeksi ilmastokeskusteluissa?

Tule mukaan nuorten ilmastokokoukseen – on aika pelastaa #meidänilmasto!

Nuorten Agenda2030 -ryhmä järjestää yhteistyössä Sitran kanssa nuorten oman ilmastokokouksen keväällä 2019 Finlandia-talolla!

Kokouksen ohjelmassa on nuorten asiantuntijoiden puheenvuoroja, paneeleita ja toiminnallista ohjelmaa. Tapahtuma huipentuu nuorten ilmastojulkilausuman julkistamiseen, jonka tarkoituksena on tuoda nuorten näkemykset osaksi ilmastokeskustelua. Julkilausumaa ovat olleet työstämässä useat suomalaiset nuoriso-, ympäristö- ja kehitysyhteistyöjärjestöt.

Sinä voit vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Yhdessä saamme nuorten äänen kuuluviin.

Lisätietoa tapahtuman tarkemmasta ohjelmasta tulossa lähiaikoina. Pysy siis kuulolla ja ota meidät seurantaan sosiaalisessa mediassa! Linkit kanaviimme löydät sivun ylävalikosta.

Ilmastokokouksen Facebook-tapahtumaan pääset tästä.

Nuorten ilmastokokouksen järjestämistä ovat tukemassa valtioneuvoston kanslia, ympäristöministeriö, EK, SAK, STTK, Akava ja Rud Pedersen Public Affairs.

Julkilausumaa ovat olleet mukana työstämässä seuraavat sidosryhmät: Ilmastoveivi, Suomen YK-nuoret, Allianssi, Plan, Partiolaiset, Nuva ry, Lukiolaisten liitto, Samok, Sakki ry, Eurooppanuoret, Sadankomitea, Fingo, Saamelaisnuoret, Lennonit, EYP Finland, All Youth, PNN, Osuuskunta Vyyhti, Nordic Ocean Watch Suomi, Luontoliitto, Dodo, Changemaker ja Spark Sustainability.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE:

Suomeksi tästä.

På svenska här.

Ilmottautuminen päättyy 11.2.2019. Ilmottautuminen on sitova ja paikkoja rajallinen määrä, ole siis nopea! Mukaan mahtuneille lähetetään vahvistusviesti helmikuussa.